Results 1 to 56 on 56 for

"roli i gruas ne shoqerine shqiptare"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Roli i dijetarëve musliman në rezistencën shqiptare në ÇamëriRoli i dijetarëve musliman në rezistencën shqiptare në Çamëriemine17-04-20120
Roli i dijetarëve musliman në rezistencën shqiptare në ÇamëriRoli i dijetarëve musliman në rezistencën shqiptare në ÇamëriMuslimane me Shpirt17-10-20110
100 vjet shtet, roli i myslimanëve i pazëvendësueshëm100 vjet shtet, roli i myslimanëve i pazëvendësueshëmemine05-10-20120
Hackerët shqiptarë sulmojnë sërishHackerët shqiptarë sulmojnë sërishergys10-10-20110
Pse quhemi “Shqiptarë Pse quhemi “Shqiptarë Albani22-05-20111
LIBRI “LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT NË SHTYPIN EGJIPTIAN” (1878-1881) VEPËR E RRALLË NË HISTORIOGRAFINË SHQIPTARELIBRI “LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT NË SHTYPIN EGJIPTIAN” (1878-1881) VEPËR E RRALLË NË HISTORIOGRAFINË SHQIPTAREera28-12-20120
Embelsira Shqiptare  Embelsira Shqiptare Admin24-01-20110
Qeveria tërhiqet nga regjistrimi etnik i popullsisë Qeveria tërhiqet nga regjistrimi etnik i popullsisë Admin23-02-20110
Raporti i Kishes Katolike Shqiptare per Islamin ne Shqiperi.Raporti i Kishes Katolike Shqiptare per Islamin ne Shqiperi.emine08-01-20130
Stamboll, konferencë mbi rolin e gruas në IslamStamboll, konferencë mbi rolin e gruas në Islamemine25-12-20110
Heshtja vrastare e femrave shqiptareHeshtja vrastare e femrave shqiptareprincesha14-01-20122
Gjenitë shqiptarë që po habisin botënGjenitë shqiptarë që po habisin botënAdmin23-06-20110
Aksident ne Itali shuhet familja shqiptareAksident ne Itali shuhet familja shqiptareAdmin12-05-20110
Riviera shqiptare magjeps botën Riviera shqiptare magjeps botën xixellonja01-07-20111
Një tragjedi ka përfshirë një familje shqiptare në Itali ku burri ka vrarë gruan e më pas është vetëvarur.Një tragjedi ka përfshirë një familje shqiptare në Itali ku burri ka vrarë gruan e më pas është vetëvarur.Jetmiri06-09-20110
20 Nentor Dita e Clirimit nga pushtuesit nazi Fashiste ne Puke20 Nentor Dita e Clirimit nga pushtuesit nazi Fashiste ne PukeAdmin20-11-20110
PREJ CILESIVE TE GRUAS SE NDERSHMEPREJ CILESIVE TE GRUAS SE NDERSHMEMuslimanja23-04-20130
KOSOVË/ NË PRIZREN PARALAJMËROHET PROTESTË KUNDËR LIGJIT PËR QENDRËN HISTORIKE TË KËTIJ QYTETIKOSOVË/ NË PRIZREN PARALAJMËROHET PROTESTË KUNDËR LIGJIT PËR QENDRËN HISTORIKE TË KËTIJ QYTETIAlbani29-01-20120
Numri i engjëjveNumri i engjëjveemine04-09-20110
Une jam luisaUne jam luisaLuisA07-06-20112
 OBI themkon Komisionin per te drejtat e njeriut OBI themkon Komisionin per te drejtat e njeriutMuslimanja02-07-20111
Bimët komunikojnë mes tyreBimët komunikojnë mes tyreemine10-04-20120
Sindroma pranverore, ndikon dhe tek femijetSindroma pranverore, ndikon dhe tek femijetAnjela30-04-20120
Roli i klerit mysliman Pukjane per Liri e PavaresiRoli i klerit mysliman Pukjane per Liri e PavaresiForumi Vizitor26-11-20120
Çudirat e mushkonjave Çudirat e mushkonjave Esmeralda Kukaj14-06-20110
SISTEMI SHOQEROR NE ISLAM shkurt SSHISISTEMI SHOQEROR NE ISLAM shkurt SSHIMuslimane me Shpirt04-09-20110
Imami 100 vjecar nga PoloniaImami 100 vjecar nga PoloniaAdmin27-04-20110
Këngë tmerruese antishqiptare qarkullon nëpër MaqedoniKëngë tmerruese antishqiptare qarkullon nëpër MaqedoniRedi03-02-20120
Euro 2012, Shqipëri - Francë, 1- 2Euro 2012, Shqipëri - Francë, 1- 2Albani03-09-20113
Barazia femër – mashkull, revolucioni IslamBarazia femër – mashkull, revolucioni IslamMuslimane me Shpirt10-04-20120
Studimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeStudimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeera15-10-20110
Biznesi Pukjane ne ShqiperiBiznesi Pukjane ne ShqiperiAdmin05-07-20110
Sulmohet Xhamia e Beogradit.Sulmohet Xhamia e Beogradit.Admin07-09-20110
Ka filluar ndërtimi i Qendrës Kulturore Islame në OsloKa filluar ndërtimi i Qendrës Kulturore Islame në OsloMuslimanja06-06-20110
Mediat greke: Kriza detyron emigrantët të ikin në ShqipëriMediat greke: Kriza detyron emigrantët të ikin në ShqipëriAlbani18-04-20120
Tunel nëntokësor Skoci-Turqi në epokën e gurit?Tunel nëntokësor Skoci-Turqi në epokën e gurit?era05-08-20110
Ekipi U17 i Terbunit merr kupenEkipi U17 i Terbunit merr kupenAdmin22-05-20110
Islami ne Australi: Muslimanet kontribojne ne forcimin e dialogut.Islami ne Australi: Muslimanet kontribojne ne forcimin e dialogut.Muslimanja09-06-20110
E reja shqiptare nuk ha mishin e derrit, rrihet nga i shoqi, vjehrri e vjehrraE reja shqiptare nuk ha mishin e derrit, rrihet nga i shoqi, vjehrri e vjehrraera14-09-20110
KMSH inauguron Universitetin islam BEDERKMSH inauguron Universitetin islam BEDERAdmin07-04-20112
Haxhi Vehbi Dibra (Agolli), Kyetar i Pleqësisë ( Senatit ) të parë ShqiptarëHaxhi Vehbi Dibra (Agolli), Kyetar i Pleqësisë ( Senatit ) të parë Shqiptarëemine27-11-20120
10 ushqimet më të rrezikshme në botë, nga hot-dogu, te kikirikët e peshku ton10 ushqimet më të rrezikshme në botë, nga hot-dogu, te kikirikët e peshku tonprincesha14-05-20120
Pule e pjekurPule e pjekurprincesha23-06-20110
Shoqata Istanbul ndihmon disa familje PukjaneShoqata Istanbul ndihmon disa familje PukjaneForumi Vizitor05-08-20120
Matematika, femrat të zgjuara njësoj sa meshkujt Matematika, femrat të zgjuara njësoj sa meshkujt Albani05-06-20112
Rregulla të ngrënies dhe të pirjes Rregulla të ngrënies dhe të pirjes Muslimanja13-05-20110
Jusuf el Kardavi pergatit botimin e plote te librit "Hallall dhe Haram"Jusuf el Kardavi pergatit botimin e plote te librit "Hallall dhe Haram"Forumi Vizitor04-01-20130
Shqiptarët përballë sfidave të mirëkuptimit ndërfetarShqiptarët përballë sfidave të mirëkuptimit ndërfetarAdmin12-03-20110
Publikohet enciklopedia islame për fëmijë Publikohet enciklopedia islame për fëmijë emine25-12-20110
Neser Shqiperi - SlloveniNeser Shqiperi - SlloveniAdmin08-02-20110
SHKODËR: BASHKIA BAJRAM PASHA 2 STAMBOLLIT, IFTAR PËR KOMUNITETIN MYSLIMANSHKODËR: BASHKIA BAJRAM PASHA 2 STAMBOLLIT, IFTAR PËR KOMUNITETIN MYSLIMANForumi Vizitor05-08-20120
Kur moda dhe besimi bashkëjetojnëKur moda dhe besimi bashkëjetojnëAdmin26-05-20110
Vajza 15 vjeçare bie në dashuri përmes Facebook-ut dhe përfundon në prostitutëVajza 15 vjeçare bie në dashuri përmes Facebook-ut dhe përfundon në prostitutëAlbani18-08-20110
Hamburg: Hapet qendra Kulturore IslameHamburg: Hapet qendra Kulturore IslameMuslimanja09-06-20110
Syri i detit, roboti i parë shqiptarSyri i detit, roboti i parë shqiptarAlbani27-06-20110
Ftese me rastin e inaugurimit te universitetit Islame "BEDER" TiraneFtese me rastin e inaugurimit te universitetit Islame "BEDER" TiraneAdmin02-04-20110
Results 1 to 56 on 56 for
"roli i gruas ne shoqerine shqiptare"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1