Results 1 to 100 on 139 for

"poezi per ramazan 2011"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Ne Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreNe Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreAdmin31-07-20112
Thenje te ndryshme per DashurineThenje te ndryshme per DashurineSirenita22-05-20114
Turqia parashikon xhami kalimtare për Ramazan Turqia parashikon xhami kalimtare për Ramazan Muslimanja19-07-20110
Në pritje të Muajit RamazanNë pritje të Muajit Ramazanemine12-07-20110
Nxenesit prane Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke arrine fundin e pergaditjeve per SimpoziumNxenesit prane Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke arrine fundin e pergaditjeve per SimpoziumFv Nxenes30-03-20110
Tri kohët e arta në RamazanTri kohët e arta në Ramazanemine20-07-20120
Poezi: Terbuni Poezi: Terbuni Admin06-02-20110
Ezani i sabahut në Ramazan, do të thirret në televizionin e LondrësEzani i sabahut në Ramazan, do të thirret në televizionin e LondrësForumi Vizitor06-07-20130
Njoftim: Diten e shtune simpozium per netet e medha.Njoftim: Diten e shtune simpozium per netet e medha.Forumi Vizitor16-05-20120
Dita e Arafatit do të jetë të shtunën, më 5 nëntor 2011 Dita e Arafatit do të jetë të shtunën, më 5 nëntor 2011 Muslimanja30-10-20110
Tri kohët e arta në RamazanTri kohët e arta në Ramazanemine20-07-20120
GATI PER TETE PARAJSATGATI PER TETE PARAJSATErjola28-02-20110
Gjat muajit Ramazan cdo te Xhuma ne Ptv ndicni emisionin "Fjale Zemre"Gjat muajit Ramazan cdo te Xhuma ne Ptv ndicni emisionin "Fjale Zemre"Forumi Vizitor17-07-20120
Poezi : KijametiPoezi : KijametiPerla12-03-20110
Informacion per Sami YusufInformacion per Sami YusufMuslimanja12-03-20112
Belgjikë: Organizohet simpoziumi me temë 'Si të përfitojmë nga muaji i Ramazanit'Belgjikë: Organizohet simpoziumi me temë 'Si të përfitojmë nga muaji i Ramazanit'Muslimanja27-07-20110
Simpoziumi "Mrekullitë e Kur'anit"Simpoziumi "Mrekullitë e Kur'anit"Admin12-02-20110
Rendesia e muajit Shaban Rendesia e muajit Shaban Admin17-06-20110
Kosove;Kryeministri uron muajin e Ramazanit Kosove;Kryeministri uron muajin e Ramazanit Prizenali31-07-20110
Dje KMSH zhvilloi Programin Festiv "Profeti Muhamed a.s- Krenaria e Njerezimit" Dje KMSH zhvilloi Programin Festiv "Profeti Muhamed a.s- Krenaria e Njerezimit" Admin18-04-20110
Me ramazan edhe ne OlimpiadëMe ramazan edhe ne OlimpiadëMuslimanja24-07-20120
Mungesa e prindërve në jetën e fëmijëve, shkatërron botën emocionale të tyreMungesa e prindërve në jetën e fëmijëve, shkatërron botën emocionale të tyreiDa24-04-20130
Ramazani dhuratë vjetore për besimtarët nga i Madhi Zot xh. sh.Ramazani dhuratë vjetore për besimtarët nga i Madhi Zot xh. sh.Forumi Vizitor08-07-20130
Këshilli evropian për fetva: Fitër Bajrami me 30 Gusht Këshilli evropian për fetva: Fitër Bajrami me 30 Gusht Muslimanja24-08-20110
Muslimanët e Anglisë të interesuar për sistemin juridik islam Muslimanët e Anglisë të interesuar për sistemin juridik islam emine17-03-20120
Gaddafi, dhëndër shqiptar Gaddafi, dhëndër shqiptar Perla01-03-20110
Foshnjat mësojnë të flasin që në muajin e katërtFoshnjat mësojnë të flasin që në muajin e katërtMuslimane me Shpirt10-04-20120
 Amerikë: Xhamitë për Ramazan të hapura edhe për jo muslimanët Amerikë: Xhamitë për Ramazan të hapura edhe për jo muslimanëtMuslimanja17-07-20110
Festohet Nata e KadritFestohet Nata e Kadritemine15-08-20120
Hytbja e Profetit Muhamed a.s. për RamazanHytbja e Profetit Muhamed a.s. për RamazanForumi Vizitor31-07-20120
Dymbëdhjetë Rregulla Gjatë Të UshqyeritDymbëdhjetë Rregulla Gjatë Të UshqyeritKing_Of_Islam15-02-20130
Dua te zgjedhura Pj. 3 Dua te zgjedhura Pj. 3 Forumi Vizitor21-03-20120
---- RAMAZANI -------- RAMAZANI ----emine01-08-20110
             LUTJE LUTJEAida29-06-20110
Se shpejti do zhivllohet Simpoziumi me teme : "Trandafili i lindjes"Se shpejti do zhivllohet Simpoziumi me teme : "Trandafili i lindjes"Forumi Vizitor14-03-20114
Shqiptari që bën picën më të mirë në botë Shqiptari që bën picën më të mirë në botë Admin22-03-20111
Nata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitNata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitiDa10-08-20120
Titulli: O Allah ndihmona që ta arrijmë Ramazanin. Titulli: O Allah ndihmona që ta arrijmë Ramazanin. Esmeralda Kukaj26-07-20110
STINËT E JETËSSTINËT E JETËSiDa17-12-20110
Me lule ne dorMe lule ne dorAdmin23-01-20110
Myftinia e rrethit Puke zhvillon simpoziumin me teme: "Trandafili i lindjes" Muhammedi a.s. Myftinia e rrethit Puke zhvillon simpoziumin me teme: "Trandafili i lindjes" Muhammedi a.s. Admin02-04-20110
Qindra besimtarë mysliman festojnë Fiter BajraminQindra besimtarë mysliman festojnë Fiter BajraminForumi Vizitor19-08-20120
Njoftim: Neser eshte nata e pare e madhe "Regaib"Njoftim: Neser eshte nata e pare e madhe "Regaib"Forumi Vizitor23-05-20120
Zhvillohet simpoziumi "Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet,Miraxh" Zhvillohet simpoziumi "Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet,Miraxh" Forumi Vizitor19-05-20120
Hafiz Ibrahim Dalliu (1878-1951)Hafiz Ibrahim Dalliu (1878-1951)Muslimanja07-05-20110
Shoqata Istanbul ndihmon me ushqime nxenesit e Kur'anit ne Puke Shoqata Istanbul ndihmon me ushqime nxenesit e Kur'anit ne Puke Admin22-02-20120
Xhumaja e par e Ramazanit ne Xhamine AksaXhumaja e par e Ramazanit ne Xhamine AksaAdmin07-08-20110
MIRË SE NA VJEN RAMAZANI MIRË SE NA VJEN RAMAZANI emine01-08-20110
Presidenti Topi uron besimtarët myslimanë për RamazaninPresidenti Topi uron besimtarët myslimanë për Ramazaninera01-08-20110
Embelsira Shqiptare Embelsira Shqiptare Admin24-01-20110
Allahu Ekber ne NamazAllahu Ekber ne NamazAdmin22-02-20110
Njerëzimi i përmalluar për dashuriNjerëzimi i përmalluar për dashuriAdmin06-05-20110
Mrekullia e Qabes konstantja 1.618 Mrekullia e Qabes konstantja 1.618 Admin02-07-20110
Shenjat e Kijametit Pj. III Shenjat e Kijametit Pj. III Admin04-02-20110
Nata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëNata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëAdmin10-08-20120
Fotografi te kurseve tonaFotografi te kurseve tonaAdmin20-02-20113
Komuniteti Mysliman i Shqiperise boton reviste speciale per RamazaninKomuniteti Mysliman i Shqiperise boton reviste speciale per RamazaninForumi Vizitor17-07-20120
Femijët parashkollorë i mësojnë gjuhët shumë shpejtFemijët parashkollorë i mësojnë gjuhët shumë shpejtAdmin18-05-20110
Redi sot ben 30 vjec!gezuar Ditelindjen!Redi sot ben 30 vjec!gezuar Ditelindjen!eldaa Nuriu28-07-201117
Studimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeStudimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeera15-10-20110
ZVICËR: Muslimanët, hapin një kanal televiziv në shqip ZVICËR: Muslimanët, hapin një kanal televiziv në shqip Esila24-01-20120
Nata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitNata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitiDa10-08-20120
Kalendari HIXHRIKalendari HIXHRIMuslimanja28-12-20120
Allahu përgjigjet në lutjet tonaAllahu përgjigjet në lutjet tonaEsmeralda Kukaj19-05-20110
Hadith qe flet per PrinderitHadith qe flet per PrinderitAdmin22-02-20110
Liria e fesë: Lutjet myslimane të drekës në shkollat gjermane?Liria e fesë: Lutjet myslimane të drekës në shkollat gjermane?Erjola15-01-20120
Kujdes: Rreziqet e red bullitKujdes: Rreziqet e red bullitAlbani05-06-20111
TURQI: VENDET ISLAMIKE TAKOHEN NË STAMBOLL GJATË MUAJIT TË RAMAZANITTURQI: VENDET ISLAMIKE TAKOHEN NË STAMBOLL GJATË MUAJIT TË RAMAZANITemine30-07-20120
Aksidentohet autobusi i Tiranë-Athinë, një i vdekur, 5 të plagosurAksidentohet autobusi i Tiranë-Athinë, një i vdekur, 5 të plagosurRedi26-06-20111
Si bëhet nijeti për të agjëruar, dhe a është kjo e obligueshme ?Si bëhet nijeti për të agjëruar, dhe a është kjo e obligueshme ?iDa17-07-20120
Ndeshjet e dates 29 dhe 30 janar 2011Ndeshjet e dates 29 dhe 30 janar 2011Jetmiri30-01-20110
Nata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëNata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëAdmin10-08-20120
Doli në shitje libri: Mjekësia e të Dërguarit alejhi selamDoli në shitje libri: Mjekësia e të Dërguarit alejhi selamemine14-06-20120
Gjenerata e cila nuk përsëritetGjenerata e cila nuk përsëritetEsmeralda Kukaj13-05-20111
Nena.shoqja ime me e mire!Nena.shoqja ime me e mire!Admin05-07-20110
Lutje nga Kur'ani i shejte.Lutje nga Kur'ani i shejte.Muslimanja30-06-20110
Bëhu, Xhelaluddin RumiBëhu, Xhelaluddin RumiAdmin02-07-20110
Hadith qe flet per sproven e tre njerezve nga Beni IsrailetHadith qe flet per sproven e tre njerezve nga Beni IsrailetAdmin24-02-20110
Filloj shperndarje e nr i ri te revistes ETIKA Qeshor 2011Filloj shperndarje e nr i ri te revistes ETIKA Qeshor 2011Admin17-06-20110
Orari i riteve fetare me rastin e Fiter Bajramit 2011Orari i riteve fetare me rastin e Fiter Bajramit 2011Admin29-08-20110
TURQIA THYEN REKORD NË EKSPORTIN E VITIT 2011TURQIA THYEN REKORD NË EKSPORTIN E VITIT 2011Albani03-01-20120
Filloi ne Puke shperndarja e revistes "Etika" muaji nentor 2011 Filloi ne Puke shperndarja e revistes "Etika" muaji nentor 2011 Admin04-11-20110
Filloj shperndarja e revistes "Etika" muaji Mars 2011Filloj shperndarja e revistes "Etika" muaji Mars 2011Admin22-03-20110
120 milion euro për merkaton e Juventusit120 milion euro për merkaton e JuventusitJetmiri31-05-20110
Njoftim: Me 26 gusht 2011 pritet te jete nata e KadritNjoftim: Me 26 gusht 2011 pritet te jete nata e KadritAdmin22-08-20110
KMSH, me 17 prill 2011 organizon nje program festiv per Hz. Muhammed a.sKMSH, me 17 prill 2011 organizon nje program festiv per Hz. Muhammed a.sAdmin12-04-20110
Njoftim per Haxhin 2011Njoftim per Haxhin 2011Admin09-06-20110
Elvana Gjata triumfon në “Top Fest 8”Elvana Gjata triumfon në “Top Fest 8”era06-06-20110
Shpallet lista e fituesve në Universitete, më 12 shtator nisin regjistrimetShpallet lista e fituesve në Universitete, më 12 shtator nisin regjistrimetAlbani10-09-20110
Makina me e shitur per vitin 2011 ne boteMakina me e shitur per vitin 2011 ne boteAdmin05-09-20112
Me sytë e shpirtit, në traditat tona atdhetare…Me sytë e shpirtit, në traditat tona atdhetare…Esila11-05-20120
Rusia do të japë miliarda rubla për edukimin e ekspërtëve islamik në vitin 2011-2013 Rusia do të japë miliarda rubla për edukimin e ekspërtëve islamik në vitin 2011-2013 Muslimanja27-11-20110
Arabia Saudite e shqetësuar mbi paqëndrueshmërinë në JemenArabia Saudite e shqetësuar mbi paqëndrueshmërinë në JemenMuslimanja13-10-20110
Muslimanet cenohen ne ushtrimin e besimitMuslimanet cenohen ne ushtrimin e besimitAdmin03-06-201117
Rrogozhinë, vret të fejuarën me armë, më pas edhe vetenRrogozhinë, vret të fejuarën me armë, më pas edhe vetenBledari26-09-20110
Afati i fundit per te bere regjistrim per Haxh 2011Afati i fundit per te bere regjistrim per Haxh 2011Muslimanja10-10-20110
“ Syzet e Spiunit ” në treg “ Syzet e Spiunit ” në treg Redi06-05-20110
Bima artificiale që prodhon elektricitetBima artificiale që prodhon elektricitetAdmin07-04-20110
“1001 shpikjet”, ekspozitë e Periudhës së Artë në botën islamike“1001 shpikjet”, ekspozitë e Periudhës së Artë në botën islamikeRedi11-07-20110
Në Francë, Kurban Bajrami kremtohet me pjesëmarrjen e muslimanëve të rinj Në Francë, Kurban Bajrami kremtohet me pjesëmarrjen e muslimanëve të rinj Muslimanja02-11-20110
Results 1 to 100 on 139 for
"poezi per ramazan 2011"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
12