Results 1 to 80 on 80 for

"poezi per diten e flamurit kombetar"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Puke,Kimez: Ngritja e flamurit Komentar ( 1911)Puke,Kimez: Ngritja e flamurit Komentar ( 1911)Admin10-06-20111
Skandali, flamuri kombëtar “kokë poshtë” në Qemal Stafa Skandali, flamuri kombëtar “kokë poshtë” në Qemal Stafa era02-09-20110
Bashkia e Tiranës, atmosferë festive për Ditën e Flamurit dhe të PavarësisëBashkia e Tiranës, atmosferë festive për Ditën e Flamurit dhe të PavarësisëRedi27-11-20110
Njoftim: Diten e shtune simpozium per netet e medha.Njoftim: Diten e shtune simpozium per netet e medha.Forumi Vizitor16-05-20120
Riviera shqiptare magjeps botën Riviera shqiptare magjeps botën xixellonja01-07-20111
Duaja qe behet per diten e AshuresDuaja qe behet per diten e AshuresGezim Kopani29-06-20110
Poezi per Muhammedin s.a.s per muajin e mevluditPoezi per Muhammedin s.a.s per muajin e mevluditEsmeralda Kukaj02-03-20113
Poezi: Për fenë dhe atdhenëPoezi: Për fenë dhe atdhenëAdmin14-03-20110
U zhvillua diten e djeshme seminari: Sofra e harmonise fetare IIU zhvillua diten e djeshme seminari: Sofra e harmonise fetare IIAdmin28-04-20110
Si e vlersoni mbrotjen e Flamurit Shqiptar nga Polici ne 21 janar 2011?Si e vlersoni mbrotjen e Flamurit Shqiptar nga Polici ne 21 janar 2011?Admin28-01-20110
Poezi per Haxhin Poezi per Haxhin Forumi Vizitor16-10-20110
Poezi: Terbuni Poezi: Terbuni Admin06-02-20110
Çka thonë shpezët ditën e XhumaÇka thonë shpezët ditën e XhumaMuslimanja06-06-20111
Stafi i ForumiVizitor uron vitin e ri shkollorStafi i ForumiVizitor uron vitin e ri shkollorAdmin12-09-20112
Thenje nga MevlanaThenje nga MevlanaAdmin10-07-20111
Poezi nga H.Ibrahim DalliuPoezi nga H.Ibrahim DalliuMuslimanja28-12-20120
Forumi Vizitor ju uron Agjerim te lehte te RamazanitForumi Vizitor ju uron Agjerim te lehte te RamazanitForumi Vizitor19-07-201214
Poezi: Pasimi i Pejgamberit alejhi selamPoezi: Pasimi i Pejgamberit alejhi selamEsila09-03-20120
Kongresi i Parë Mysliman Shqiptar, sanksionimi i mëvetësisë së Bashkërisë Islame të Shqipërisë, themel i zhvillimit kombëtarKongresi i Parë Mysliman Shqiptar, sanksionimi i mëvetësisë së Bashkërisë Islame të Shqipërisë, themel i zhvillimit kombëtarForumi Vizitor29-03-20130
Flamurit tunizian do t’i shtohen shprehje Kur’anore Flamurit tunizian do t’i shtohen shprehje Kur’anore Muslimane me Shpirt02-04-20120
Vdiq në ditën e martesës së sajVdiq në ditën e martesës së sajemine29-10-20120
Poezi : KijametiPoezi : KijametiPerla12-03-20110
Poezi: Shamia Poezi: Shamia Erjola12-03-20110
Kosove;Kryeministri uron muajin e Ramazanit Kosove;Kryeministri uron muajin e Ramazanit Prizenali31-07-20110
Mungesa e prindërve në jetën e fëmijëve, shkatërron botën emocionale të tyreMungesa e prindërve në jetën e fëmijëve, shkatërron botën emocionale të tyreiDa24-04-20130
    0  Ëmbëlsirë me mjaltë dhe manaferra 0 Ëmbëlsirë me mjaltë dhe manaferrageralda20-05-20120
Muslimanët e Anglisë të interesuar për sistemin juridik islam Muslimanët e Anglisë të interesuar për sistemin juridik islam emine17-03-20120
Gaddafi, dhëndër shqiptar Gaddafi, dhëndër shqiptar Perla01-03-20110
TURQI: VENDET ISLAMIKE TAKOHEN NË STAMBOLL GJATË MUAJIT TË RAMAZANITTURQI: VENDET ISLAMIKE TAKOHEN NË STAMBOLL GJATË MUAJIT TË RAMAZANITemine30-07-20120
Foshnjat mësojnë të flasin që në muajin e katërtFoshnjat mësojnë të flasin që në muajin e katërtMuslimane me Shpirt10-04-20120
Nëna është më shumë se dielli, uji e ajriNëna është më shumë se dielli, uji e ajriiDa17-01-20120
Festohet Nata e KadritFestohet Nata e Kadritemine15-08-20120
Dita e Arafatit do të jetë të shtunën, më 5 nëntor 2011 Dita e Arafatit do të jetë të shtunën, më 5 nëntor 2011 Muslimanja30-10-20110
GATI PER TETE PARAJSATGATI PER TETE PARAJSATErjola28-02-20110
Foto e ditesFoto e ditesAdmin30-05-20110
20 Nentor Dita e Clirimit nga pushtuesit nazi Fashiste ne Puke20 Nentor Dita e Clirimit nga pushtuesit nazi Fashiste ne PukeAdmin20-11-20110
Fillojne predikimet per jeten e Hz.Muhammedit a.s. ne Puke Fillojne predikimet per jeten e Hz.Muhammedit a.s. ne Puke Admin15-02-20110
Mirësia e ditës së premte Mirësia e ditës së premte Muslimanja10-04-20110
Hadith per HaxhinHadith per Haxhinemine23-10-20110
Dua te zgjedhura Pj. 3 Dua te zgjedhura Pj. 3 Forumi Vizitor21-03-20120
---- RAMAZANI -------- RAMAZANI ----emine01-08-20110
Turqia parashikon xhami kalimtare për Ramazan Turqia parashikon xhami kalimtare për Ramazan Muslimanja19-07-20110
Histori e nje motre muslimaneje ne naten e pare te martesesHistori e nje motre muslimaneje ne naten e pare te martesesEsmeralda Kukaj04-04-20110
Se shpejti do zhivllohet Simpoziumi me teme : "Trandafili i lindjes"Se shpejti do zhivllohet Simpoziumi me teme : "Trandafili i lindjes"Forumi Vizitor14-03-20114
Shenjat e medha te Kijametit Shenjat e medha te Kijametit Admin10-05-20110
Kuptimi dhe vlerat e Ditës së AshuresKuptimi dhe vlerat e Ditës së AshuresMuslimanja06-12-20112
Nata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitNata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitiDa10-08-20120
Me lule ne dorMe lule ne dorAdmin23-01-20110
STINËT E JETËSSTINËT E JETËSiDa17-12-20110
Duaja qe behet ne naten e "Miraxhit"Duaja qe behet ne naten e "Miraxhit"Gezim Kopani29-06-20110
Myftinia e rrethit Puke zhvillon simpoziumin me teme: "Trandafili i lindjes" Muhammedi a.s. Myftinia e rrethit Puke zhvillon simpoziumin me teme: "Trandafili i lindjes" Muhammedi a.s. Admin02-04-20110
Qindra besimtarë mysliman festojnë Fiter BajraminQindra besimtarë mysliman festojnë Fiter BajraminForumi Vizitor19-08-20120
Nje pershendetje nga uneNje pershendetje nga uneJasmina26-02-20111
Zhvillohet simpoziumi "Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet,Miraxh" Zhvillohet simpoziumi "Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet,Miraxh" Forumi Vizitor19-05-20120
Hafiz Ibrahim Dalliu (1878-1951)Hafiz Ibrahim Dalliu (1878-1951)Muslimanja07-05-20110
    Belgjike: Shperblim 250euro per raportimin e grave te mbuluara Belgjike: Shperblim 250euro per raportimin e grave te mbuluaraemine11-06-20120
MIRË SE NA VJEN RAMAZANI MIRË SE NA VJEN RAMAZANI emine01-08-20110
Myftinia e rrethit Puke zhvillon seminarin me teme:"Nata e Kadrit dhe Myslimani" Myftinia e rrethit Puke zhvillon seminarin me teme:"Nata e Kadrit dhe Myslimani" Admin27-08-20110
Allahu Ekber ne NamazAllahu Ekber ne NamazAdmin22-02-20110
Nxenesit prane Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke arrine fundin e pergaditjeve per SimpoziumNxenesit prane Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke arrine fundin e pergaditjeve per SimpoziumFv Nxenes30-03-20110
Njerëzimi i përmalluar për dashuriNjerëzimi i përmalluar për dashuriAdmin06-05-20110
Ne Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreNe Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreAdmin31-07-20112
Femija me kembe si te elefantitFemija me kembe si te elefantitersa20-05-20120
Nata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëNata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëAdmin10-08-20120
Njoftim: Diten e diel dt.19.08.2012 është dita e parë e Bajramit të madh.Njoftim: Diten e diel dt.19.08.2012 është dita e parë e Bajramit të madh.Forumi Vizitor17-08-20120
Femijët parashkollorë i mësojnë gjuhët shumë shpejtFemijët parashkollorë i mësojnë gjuhët shumë shpejtAdmin18-05-20110
Redi sot ben 30 vjec!gezuar Ditelindjen!Redi sot ben 30 vjec!gezuar Ditelindjen!eldaa Nuriu28-07-201117
Thenje te ndryshme per DashurineThenje te ndryshme per DashurineSirenita22-05-20114
Nesër myslimanët festojnë Fitër BajraminNesër myslimanët festojnë Fitër Bajraminemine18-08-20120
Studimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeStudimi, fikja e televizorit dhe kompiuterave përmirëson jetën në familjeera15-10-20110
Nata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitNata e Kadrit, garancë e paqes së përhershme dhe stabilitetitiDa10-08-20120
Allahu përgjigjet në lutjet tonaAllahu përgjigjet në lutjet tonaEsmeralda Kukaj19-05-20110
Hadith qe flet per PrinderitHadith qe flet per PrinderitAdmin22-02-20110
Ç’duhet të bëjë besimtari kur i lind fëmija?Ç’duhet të bëjë besimtari kur i lind fëmija?emine10-04-20120
Aksidentohet autobusi i Tiranë-Athinë, një i vdekur, 5 të plagosurAksidentohet autobusi i Tiranë-Athinë, një i vdekur, 5 të plagosurRedi26-06-20111
Dje KMSH zhvilloi Programin Festiv "Profeti Muhamed a.s- Krenaria e Njerezimit" Dje KMSH zhvilloi Programin Festiv "Profeti Muhamed a.s- Krenaria e Njerezimit" Admin18-04-20110
Nata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëNata e Kadrit, KMSH program madhështor në TiranëAdmin10-08-20120
Gjenerata e cila nuk përsëritetGjenerata e cila nuk përsëritetEsmeralda Kukaj13-05-20111
Nena.shoqja ime me e mire!Nena.shoqja ime me e mire!Admin05-07-20110
Bëhu, Xhelaluddin RumiBëhu, Xhelaluddin RumiAdmin02-07-20110
Results 1 to 80 on 80 for
"poezi per diten e flamurit kombetar"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1