Results 1 to 45 on 45 for

"hixhaba te ndryshme"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Video te Zgjedhura, Tematika te NdryshmeVideo te Zgjedhura, Tematika te NdryshmeAdmin29-01-20110
    0  Ëmbëlsirë me mjaltë dhe manaferra 0 Ëmbëlsirë me mjaltë dhe manaferrageralda20-05-20120
Thenje te ndryshme per DashurineThenje te ndryshme per DashurineSirenita22-05-20114
Çështjet Tjera Lidhur Me KurorënÇështjet Tjera Lidhur Me KurorënMuslimanja23-04-20130
Komisioni i jashti i parlamentit Kuvajtjan viziton Komitetin Mysliman te ShqiperiseKomisioni i jashti i parlamentit Kuvajtjan viziton Komitetin Mysliman te ShqiperiseMuslimanja10-10-20110
Brokoli zgjatë jetënBrokoli zgjatë jetëniDa14-06-20110
Njohja me mjekesine islameNjohja me mjekesine islameRedi09-03-20110
Fiku, pema e parajsësFiku, pema e parajsësMuslimanja10-10-20120
Tri kohët e arta në RamazanTri kohët e arta në Ramazanemine20-07-20120
Atletet myslimane shkëlqejnë me hixhabAtletet myslimane shkëlqejnë me hixhabemine14-02-20120
Dua te zgjedhura Pj. 2 Dua te zgjedhura Pj. 2 Forumi Vizitor21-03-20120
Pesëvjeçari shet vizatimet e veta për të kuruar leuceminëPesëvjeçari shet vizatimet e veta për të kuruar leuceminëRedi10-05-20110
Cigarja elektronike Instituti i Milanos verifikon efektshmërinëCigarja elektronike Instituti i Milanos verifikon efektshmërinëAdmin26-05-20110
Islami dhe Toleranca fetare (pj. I)Islami dhe Toleranca fetare (pj. I)Admin24-01-20110
Kanadaja lejon mbajtjen e hixhabit për femrat që punojnë në policiKanadaja lejon mbajtjen e hixhabit për femrat që punojnë në policiAdmin03-12-20110
"Lutja në Islam" u botua në Filipine"Lutja në Islam" u botua në Filipineemine02-12-20110
Keshilla te artaKeshilla te artaAdmin28-01-20110
10 shkarkime pa pagesë dhe të domosdoshme për kompjtuerin tuaj10 shkarkime pa pagesë dhe të domosdoshme për kompjtuerin tuajAdmin20-03-20110
Si te gatuani kofshe pule me rrush, konjak dhe proshute?Si te gatuani kofshe pule me rrush, konjak dhe proshute?era27-11-20110
Mashtruesit me te famshem ne historiMashtruesit me te famshem ne historiJetmiri17-03-20110
Dua te zgjedhura Pj. 1 Dua te zgjedhura Pj. 1 Forumi Vizitor21-03-20120
Urtësi dhe porosi të LLukman Hakimit Urtësi dhe porosi të LLukman Hakimit Admin08-06-20110
Ndikimi i islamit në mjekësinë botërore -2-Ndikimi i islamit në mjekësinë botërore -2-Muslimanja10-10-20120
PASTË ME FRUTAPASTË ME FRUTABesimtarja Vogel10-10-20110
10 ushqimet më të rrezikshme në botë, nga hot-dogu, te kikirikët e peshku ton10 ushqimet më të rrezikshme në botë, nga hot-dogu, te kikirikët e peshku tonprincesha14-05-20120
Pule e pjekurPule e pjekurprincesha23-06-20110
Njerëzimi i përmalluar për dashuriNjerëzimi i përmalluar për dashuriAdmin06-05-20110
Ne Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreNe Ramazan, ne vend te embelsires, akulloreAdmin31-07-20112
Kontributi i dijetarëve osmanë në shkencën e Fik’hutKontributi i dijetarëve osmanë në shkencën e Fik’hutPrizenali27-02-20120
Futbollistët myslimanë në Evropë (FOTO LAJM)Futbollistët myslimanë në Evropë (FOTO LAJM)emine08-12-20110
Qofte me patateQofte me patateAdmin24-01-20110
Rregulla të ngrënies dhe të pirjes Rregulla të ngrënies dhe të pirjes Muslimanja13-05-20110
 Në Amerikë është organizuar ekspozita e emrave të All-llahut Në Amerikë është organizuar ekspozita e emrave të All-llahutMuslimanja04-09-20110
Komuniteti Mysliman i Shqiperise boton reviste speciale per RamazaninKomuniteti Mysliman i Shqiperise boton reviste speciale per RamazaninForumi Vizitor17-07-20120
Hadith qe flet per mjaltinHadith qe flet per mjaltinRedi09-03-20112
Edukim dhe lojëra për fëmijë, baballarët fitojnë sfidën me nënatEdukim dhe lojëra për fëmijë, baballarët fitojnë sfidën me nënatRedi17-06-20110
Studimi, pijet alkoolike me sheqer shkatërrojnë zemrënStudimi, pijet alkoolike me sheqer shkatërrojnë zemrënAdmin09-03-20110
 Fëmija gjeni, e cila vizaton vizionet e saj Fëmija gjeni, e cila vizaton vizionet e sajprincesha22-06-20110
Pabarazia gjinore brenda familjes i kushton edukimit te mbare shoqerise.Pabarazia gjinore brenda familjes i kushton edukimit te mbare shoqerise.Muslimane me Shpirt04-09-20110
Thenje nga disa dietar myslimanThenje nga disa dietar myslimanMuslimane me Shpirt24-03-20126
Do t’u thoni fjalë të mira njerëzve” Do t’u thoni fjalë të mira njerëzve” Esmeralda Kukaj02-06-20110
FËMIJËT E ÇIFTEVE QË PIJNË DUHAN QAJNË MË SHUMËFËMIJËT E ÇIFTEVE QË PIJNË DUHAN QAJNË MË SHUMËAdmin20-02-20110
	 Pamje spektakolare, vullkane të fotografuara nga hapësira Pamje spektakolare, vullkane të fotografuara nga hapësiraAdmin06-09-20110
 Viti i parë i martesës - Këshilla të arta Viti i parë i martesës - Këshilla të artaMuslimanja12-05-20110
Rendesia e nates se dyte te mire "Miraxh"Rendesia e nates se dyte te mire "Miraxh"Admin27-06-20110
Results 1 to 45 on 45 for
"hixhaba te ndryshme"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1