Results 1 for

"roli i femres ne familje dhe shoqeri"

Shtypja dhe shfrytëzimi i grave
Shtypja e grave - Plagë njerëzore Në botën në zhvillim, miliona femra janë shndërruar në skllave. Është e vështirë të përcaktosh numrin e tyre të saktë, megjithatë, sipas Organizatës Ndërkombëtare të Punës shumë persona punojnë në punë të vështira
Paraja, rrënja e së keqes ?
Paraja, rrënja e së keqes ? Paraja sjell botën vërdallë. Por, a është e mirë për ne? A mundet që vetë ekzistenca e parasë, pa diskutuar jemi apo jo lakmitarë, të jetë një problem serioz? Kur njerëzit thonë se paraja është "rrënja e së
Pema e çuditshme si trupi i femrës
Dhuntia e Natyrës ka krijuar në dru një trup total si të femrës. Kjo po çudit njerëzit anë e mbanë botës të cilët kanë rastin ta shohin këtë figurë. Ky dru gjendet diku në Argjentinë dhe është një atraksion i vërtetë për vizitorë.
Cili është realiteti i Rendit të Ri Botëror
Cili është realiteti i Rendit të Ri Botëror ? Principet themelore të organizimit aktual të rendit global janë integrimet ekonomike, teknologjia komunikuese, lidhëmëria informatike përmes internetit dhe ndërtimi i konceptit të sigurisë globale. Rend
Suksesi ne jetë - Mos i imitoni te tjerët !
Suksesi ne jetë - Mos i imitoni te tjerët ! (pjesa e parë) Ndodh në jetë ajo që ndodh në pishinë o në det: ata që nuk guxojnë të shkëputen nga litari apo komardarja nuk mësojnë kurrë të notojnë. Hapi i parë është gjithmonë më i vështiri!
NDIKIMI I MUZIKËS
Efekti i muzikës Muzika eshte ne relacion me gjendjen shpirterore te ati qe e ndegjon ose e krijon ate muzike, dmth eshte nje lloj pasqyrimi i gjendjes shpirterore dhe te ndjenjave te njeriut. Gjat kohes qe jemi duke e ndegjuar muziken qe na pelqen,
Simbolika e gjarperit
E shpëtoi gjarpëri Në botë ndodhin shumë gjëra të pabesueshme që ne i quajmë mrekulli sepse nuk kemi përgjigje adekuate për to. E vërteta është se ato ndodhin dhe përherë sfidojnë njohurinë tonë të kufizuar, duke na bindur pandërprerë, se dimë aq sa
Results 1 to 7 on 7
for "roli i femres ne familje dhe shoqeri"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics